Billige paraplyer

Billige paraplyer til paraplyhimmel & dekoration

Du behøver ikke lade dig begrænse af navnet Paraplyhimlen – vi har nemlig masser af gode idéer til, hvordan du kan bruge billige paraplyer til helt unik og finurlig dekoration.

Billige paraplyer har været i omløb i hundredvis af år, og det behøver ikke længere kun blive brugt til at skærme for regn og sol. Med hver ny generation kommer der nye muligheder! Paraplyer er ikke længere kun for de royale, men kan sprede glæde og undren hos hverdagens almindelige mennesker.

I de næste fire afsnit kan du finde inspiration til, hvordan du kan bruge billige paraplyer til dekoration, uanset om du skal bruge dem til privatarrangement eller som en stor, offentlig udstilling.

Billige paraplyer bruges til smuk Paraplyhimmel

En paraplyhimmel er en rigtig flot måde at dekorere et torv eller en gade. Billige paraplyer i alle regnbuens farver hænges op og folder sig ud som blomster foroven, sat fast i wire, så de ikke blæser væk.

Blomsterfestival i Tivoli Friheden skabt med billige paraplyer

I 2020 afholdt Tivoli Friheden i Aarhus fra den 1. til den 31. juli Danmarks største blomsterfestival. Med rækkevis af store og små buketter og anretninger, alle sprudlende med liv og farver, var der selvfølgelig kun én dekoration, der passede dertil!

Med fokus på farver og liv blev en smuk paraplyhimmel sat op som en menneskeskabt blomsterhimmel, der kunne holde til vind og vejr. Parret med de mange dufte og planter kunne gæsterne fryde sig over de yndige farver foroven, mens de gik forbi nedenunder på gaden ved Illusionsfabrikken.

Paraplyer på gaden kan nemt være billige paraplyer

Du behøver ikke sætte en paraplyhimmel op i forbindelse med en særlig lejlighed. Den kan være med til at fejre sommeren helt fra starten og blot være en måde at få smilene frem på gaden, eller det kan være en diskret måde at fejre et jubilæum eller en kunstudstilling i lokalområdet.

Men det behøver heller ikke at være en paraplyhimmel i første omgang!

Billige paraplyer kan bruges på mange måder, og takket være det holdbare materiale, skal du ikke bekymre dig om, om de bliver trampet ned (som det fx kan ske med blomster). Paraplyerne kan hænges op på forskellige måder eller etableres som en form for kunstudstilling midt på en gågade. Her kan de brede sig og blomstre op som planter mellem brosten og butikker.

Som handelsforening kan man også bruge billige paraplyer som en leg for børn og unge på ferie. Butikker med forskellige fokusområder (herretøj, dametøj, bolig, børn, briller osv.) kan få forskellige farver, og børnene kan få en præmie for at finde alle de forskellige paraplyer. Det er en god måde at inddrage paraplyerne på en interaktiv måde, og skabe opmærksomhed på de forskellige butikker.

Brug billige paraplyer til unik udsmykning til bryllupper

Man skulle ikke tro, at billige paraplyer ville gøre sig godt til et bryllup. Men mange steder i verden har paraplyer en unik, historisk betydning og er en elegant genstand. Forestil dig det: Du og din forlovede bliver gift forenden af en gang, dækket af paraplyer i jeres yndlingsfarver. Ceremonien udføres i et lys, der er så meget jer, en visuel forening af to mennesker, der elsker hinanden.

Hvis du ser frem til et hvidt bryllup i den mest bogstavelige forstand, så frygt ej: Hvide billige paraplyer findes, og de kan udgøre den smukkeste dekoration!

Alt efter hvordan jeres borde er sat op, kan I vende paraplyerne om, så de hænger med håndtaget opad i stedet for nedad. Fyld dem med lyskæder og ranker, ægte eller kunstige, og lad det hele spilde ud som en mageløs dekoration, der også giver gæsterne en hyggelig belysning.

Paraplyer til et bryllup kan hjælpe med at fremhæve, hvad der er unikt ved lige netop jer. I kan få gennemsigtige paraplyer, hvide paraplyer eller endda nogle af stof.

De billige paraplyer kan desuden dækkes af kunstige blomster og gives til eventuelle brudepiger, så I kan tage de smukkeste bryllupsbilleder. Du og din partner kan også skærme jer selv for sol eller regn med en smuk, gennemsigtig paraply, der tillader gæsterne at se jer. Således bliver I bundet sammen med jeres tema.

Køb og brug billige paraplyer i kunsten

Paraplyer har uendelige symbolske betydninger: Forbrugerisme, modernisering, tradition, barndom, åbenbaring – listen bliver ved, og den kunstneriske sjæl kan fortsætte i uendeligheder.

Derfor kan billige paraplyer bruges rigtig godt i diverse kunstinstallationer. De kan blive til så meget mere end bare dekoration, og mens de spreder smil og glæde hos forbipasserende, kan de også have en dybere mening.

De mange muligheder med paraplyer og kunst gør også, at du ikke skal bekymre dig om at ødelægge paraplyerne, du bruger til diverse arrangementer. I dag kan der købes mange forskellige typer, og nogle paraplyer er lavet af genbrugsmaterialer. I stedet for at spilde dem og smide dem ud, hvis vinden driller og river et par stykker i stykker, så giv dem til en lokal kunstforening. Så kan de billige paraplyer få nyt liv og blive genbrugt som noget andet.